CELOSTÁTNÍ PARTNEŘI
energy.akcenta.eu

www.reality123.cz

www.ippolna.cz

www.casopis-dracek.cz

Regiony 24.cz Letošní série závodů Czech Hero Ride odstartuje již o prvním květnovém víkendu. Letošní série závodů Czech Hero Ride odstartuje již o prvním květnovém víkendu Richard Krajčo. Richard Krajčo končí s hraním Ilustrační foto. CD slaví 35 let. Zbytečně končí na skládkách jako odpad
Archiv článků - MAGAZÍN / Vaření a recepty
31.7.2013 10:05 / Vaření a recepty

K létu patří slunce, párty a samozřejmě osvěžující drinky. Ovocné koktejly, domácí nealkoholické limonády, perlivé míchané nápoje, to vše vás může zchladit. Nechte se inspirovat profesionálními barmany, kteří vám poradí, jak se osvěžit.


26.7.2013 16:38 / Vaření a recepty

S letním obdobím je neodmyslitelně spjaté grilování. A Češi grilují, co se dá: kuřecí, vepřové, hovězí maso, ryby i zeleninu. Čemu se ale raději na grilu vyhnout? A jak maso připravit, aby nám nehrozila třeba salmonelóza? To prozradila nutriční specialistka Dana Šímová.


30.6.2013 08:26 / Vaření a recepty

Značka Velkopopovický Kozel provedla spotřebitelský průzkum, z něhož jednoznačně vyplynulo, že Češi jsou nejen pivním, ale i "grilovacím národem".


16.6.2013 13:01 / Vaření a recepty

Maso, sýr, mléko. To je jen malý výčet potravin, které rychle podléhají zkáze, a proto bychom je také měli včas spotřebovat. Co však s nimi, pokud mají prošlou dobu použitelnosti, nebo nevypadají vábně? Jisté je, že ne všechny musejí hned putovat do koše.


16.6.2013 12:10 / Vaření a recepty

V úterý 18. června budete moci v Centru Černý Most ochutnat Mexiko všemi smysly. Mexický fast food Rancheros, který byl otevřen v nové části tohoto nákupního centra, připravil den ve znamení Mexika.


15.6.2013 11:53 / Vaření a recepty

Sezona grilování startuje, třetina Čechů během ní používá zahradní grily. Při opékání masa však většinou dělají řadu chyb. Jen za dresinky a marinády Češi utratí kolem 100 milionů korun ročně. Šéfkuchaři nad tím kroutí hlavou.


6.5.2013 06:59 / Vaření a recepty

Říká se sůl nad zlato. Jenomže pokud do omáčky obrátíte celou slánku, nebude to k jídlu. A není také sůl jako sůl. Přinášíme vám pár rad, která sůl je nejzdravější, kolik byste jí měli denně jíst a jak zachráníte přesolené jídlo.


13.4.2013 13:39 / Vaření a recepty

Pro tradiční francouzské vinařské kraje jako Bordeaux nebo údolí Rhôny to bude asi těžká a rychlá rána. Změna klimatu totiž zásadně změní rozložení vinařských oblastí na světě a to už do roku 2050, varuje studie v časopise Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS).


14.3.2013 07:19 / Vaření a recepty

Velikonoce patří k největším křesťanským svátkům. Jsou spjaty s řadou tradic a zvyků, které dodržuje většina lidí z celého světa. Navzdory tomu, že se k víře v Boha hlásí jen 30 procent Čechů, oslavy Velikonoc probíhají ve většině českých domácností.


2.3.2013 08:36 / Vaření a recepty

Koňský salám či maso patřilo v nedávné minulosti k žádaným a často podpůltovým lahůdkám, dnes Češi maso z koní jíst odmítají. Argumentují tím, že kůň je ušlechtilé zvíře, možná je to ale tím, že v tomto typu masa je příliš málo tuku.


 
Zobrazit stránku:

<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
REKLAMA
REKLAMA

Copyright © 2003-2011 WWW design a dodavatelé obsahu. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu vydavatele zakázáno.

RSS - Redakci můžete kontaktovat na emailové adrese redakce@regiony24.cz.