Archiv článků - MAGAZÍN

Post
Zajímavosti 16.8.2017

Turbíny na Dlouhých stráních se točí stále častěji díky nepředvídatelným obnovitelným zdrojům

Další zvýšení produkce elektřiny. Vodní přečerpávací elektrárna Dlouhé stráně vyrobila za prvních šest měsíců letošního roku více než 349 milionů kWh elektřiny.


Post
Gastronomie 13.8.2017

Druhý Garden Food Festival nabídne stovku vystavovatelů, slavného televizního „šéfa“, michelinského kuchaře nebo úspěšnou foodblogerku

Více než šedesát restaurací, vinařů, minipivovarů i tradičních pivních značek nebo prodejců prémiových destilátů a k tomu přes třicet regionálních výrobců a farmářů se připravuje na druhý ročník zlínského Garden Food Festivalu.


Post
Gastronomie 7.8.2017

Další speciální neděle v Kostelní bude grilovací

Oživením horního centra Liberce bude o druhém srpnovém víkendu grilovací neděle. V Kostelní ulici u radnice se milovníci grilování sejdou v neděli 13. srpna od 9 do 16 hodin.


Post
Zajímavosti 5.8.2017

Tisící miminko letošního roku se jmenuje Amálka

Ve středu 2. srpna 2017 se na oddělení Gynekologie a porodnictví Městské nemocnice Ostrava narodilo letošní již tisící miminko.


Post
Gastronomie 31.7.2017

Kojetínské hody 2017

Kojetínské hody se slaví od roku 1999 vždy v polovině srpna. Jedná se o třídenní akci s tradičně pestrým programem, kdy si přijde na své každá věková skupina.


Post
Zajímavosti 21.7.2017

Jak uhasit letní žízeň všech pivařů? V Plzeňském Prazdroji na to mají vlastní analytický model

Jak vyrobit optimální množství piva pro hlavní sezonu, aby ho vždy a na všech místech byl dostatek a na své přišli jak milovníci ležáků, tak i méněstupňových piv nebo Birellu?


Post
Zajímavosti 19.7.2017

Oko: Je nejmenším, a přesto jedním z nejsložitějších orgánů v lidském těle

Oko není jenom oknem do duše. Zrak je pro člověka zásadní při získávání informací, orientaci v prostoru i komunikaci. Lidské oko svou velikostí nepřesvědčí, svými schopnostmi ale ano.


Post
Zajímavosti 18.7.2017

Svatba u Taxisova příkopu? V rámci výstavy Koně v akci to může být realita

Zářijová mezinárodní výstava Koně v akci je největším setkáním koní a lidí v domově Velké pardubické. Každoročně její podlinku tvoří téma, které utváří podobu dvoudenního programu. Letos je tímto podtitulem KŮŇ A SVATEBNÍ VESELÍ. A to s sebou nese i jednu zajímavou výzvu. Chcete mít svatbu u Taxisova příkopu?


Post
Zajímavosti 14.7.2017

Fred, Endy a Šaryk z psího útulku čekají na splnění přání

Do dalšího projektu na pomoc opuštěným psům se zapojil bohumínský městský útulek. Tři z jeho dočasných obyvatel teď mohou získat finanční podporu od zájemců, kterým není osud zatoulaných zvířat lhostejný.


Post
Gastronomie 10.7.2017

Kuřecí stehýnka pečené na pivu

Kuře na rozličný způsob je v naší zemi oblíbený pokrm. Stehýnka pečená na pivu si rychle připraví i méně zkušený kuchař.


Post
Krása a zdraví 10.7.2017

Nepodceňujme sílu slunce, může i zabíjet

Léto je tady. Těšíme se na opalování, koupání, plavání, na kolo, na brusle. Celé léto prostě hodláme strávit venku na čerstvém vzduchu, vystaveni slunečním paprskům. Vstřebáváme vitamín D, těšíme se, až naše opálené tělo bude vypadat zdravěji, štíhleji, prostě fit.


Post
Gastronomie 10.7.2017

Gulášfest nabídne skvělou gastronomii i zábavu

Tři dny naplněné zajímavými gastronomickými zážitky, skvělou muzikou a spoustou zábavy nabídne návštěvníkům 15. ročník Gulášfestu, který se uskuteční od 13. do 15. července na letním stadionu ve Valašském Meziříčí.


Post
Krása a zdraví 7.7.2017

Pozvánka do světa krásy a harmonie

24. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2017 PODZIM opět v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY v poprázdninovém týdnu 8. a 9. září 2017


Post
Gastronomie 3.7.2017

Pikantní zapečená žebírka

Recept na pikantní vepřová žebírka si zamilují všichni příznivci masových pokrmů. Tyto žebírka jsou vhodná nejen k posezení u piva, ale i pro slavnostní příležitost.


Post
Gastronomie 3.7.2017

Osm regionálních produktů nově nese označení Regionální potravina Zlínského kraje

Označení Regionální potravina může nově nosit osm produktů ze Zlínského kraje. O značku se letos ucházelo 136 výrobků od 44 producentů. Soutěžilo se v devíti kategoriích, nejsilnější zastoupení měly pekařské a ostatní výrobky.


Post
Gastronomie 26.6.2017

Kuře na estragonu

Estragon má sice původ ve střední a jihozápadní Asii, ale dnes je vyhlášenou bylinkou používanou ve francouzské kuchyni.


Post
Gastronomie 19.6.2017

Kuře pečené po Italsku

Italská kuchyně je považována za jednu z nejlepších na světě. Dnes si připravíme kuře s italskými bylinkami a mletým zázvorem.


Post
Krása a zdraví 15.6.2017

Bolest těla souvisí s psychickým stavem a naopak

Psychosomatika je jednoduše řečeno komplexní vnímání nemoci a zdraví. A nutnost psychosomatického uvažování u zdravotnických profesionálů je potřebná.


Post
Zajímavosti 12.6.2017

Milovník červených traktorů se vydal s historickým strojem ZETOR 25 na dlouhou cestu

S historickým traktorem ZETOR 25, který vznikl už před více než půl stoletím, se opět vydal na cestu nadšenec Martin Havelka.


Post
Krása a zdraví 8.6.2017

U klimatizace platí pravidlo „všeho s mírou“

Klimatizace se může v horkých letních dnech zdát jako jediná spása, jak přežít pracovní den nebo jízdu v autě. Ale často si neuvědomuje, co všechno si můžeme přivodit za zdravotní problémy při přechodu z venkovních do klimatizovaných prostor.


<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>

Reklama

www.beautyexpo.cz

Reklama

PARTNEŘI

www.beautyexpo.cz garaze.fabrego.cz Maminčino koření www.ippolna.cz www.casopis-dracek.cz

REKLAMA